|                  Στύβετε τα λεμόνια και τα περνάτε απο σουρωτήρι.    |                
                  |                  Σε μία κατσαρόλα βάζετε το σουρωμένο χυμό ,προσθέτετε τη ζάχαρη και το ξύσμα λεμονιού.Βράζετε μέχρι να δέσει ο χυμός.  |                
                  |                  Αφήνετε να κρυώσει και το βάζετε με τη βοήθεια ενός χωνιού στο μπουκάλι.Το φυλάτε στο ψυγείο-  |                
                  |                  Κάθε  φορά που θέλετε να απολαύσετε λεμονάδα γεμίζετε ένα ποτήρι κατά το ένα  τρίτο με το συμπυκνωμένο χυμό και απογεμίζετε με παγωμένο νερό.  |                
                 |   |                    |                
                  
 |                  Ενα ολόφρεσκο φυλλαράκι δυόσμου να επιπλέει στο ποτήρι θα κάνει τη διαφορά!.  |                
                 |   |                  - - - - - - - - - - -  - - - - - -  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  -  - |                
 
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου