Συστατικά
- 1 κιλό μικρές πατάτες
- 1 φλ. τσαγιού μαγιονέζα
- 4 κ.σ. κρέμα γάλακτος
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 3 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- 1 κ.γ. κάππαρη
- αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Οδηγίες
- Πλένουμε τις πατάτες με τη φλούδα τους και τις βράζουμε για 30-35' μέχρι να μαλακώσουν. Τις στραγγίζουμε, τις καθαρίζουμε, τις κόβουμε σε κομμάτια και τις βάζουμε σε σαλατιέρα.
- Ρίχνουμε μέσα το κρεμμύδι και την κάππαρη (στραγγισμένη).
- Χτυπάμε τη μαγιονέζα με τη μουστάρδα, την κρέμα γάλακτος και το λάδι, μέχρι να ομογενοποιηθούν.
- Αλατοπιπερώνουμε τις πατάτες και τις περιχύνουμε ενώ είναι ζεστές ακόμα με την κρύα σάλτσα.
- Ανακατεύουμε απαλά, πασπαλίζουμε με μαϊντανό και σερβίρουμε.
Λίγα μυστικά ακόμα
Φυσικά αν βιαζόμαστε, μπορούμε να καθαρίσουμε και να κόψουμε τις πατάτες πριν τις βράσουμε. Έτσι θα γίνουν πιο γρήγορα.
www.sintagespareas.gr/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου